Sydstrandens slagter

Smørrebrød

4.9

5/5

baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

4.7

5/5

baseret på 37+ anmeldelser på Google

Sydstrandens slagter

Smørrebrød ud af huset til hverdag og fest

Skal du holde fødselsdag, får du gæster til en hyggelig stund derhjemme, eller kunne du bare godt tænke dig at forkæle dig selv med en bid god mad? Så er smørrebrød altid et stort hit. Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi lækre smørrebrød ud af huset til både hverdag og fest. Vi leverer højtbelagt smørrebrød ud af huset til kunder i både Dragør, Kastrup, Tårnby og omegn, og vi har et stort udvalg af delikate og flotte varianter, hvor der er blevet kælet for de fine detaljer. Alle vores madder er blevet lavet med omhu af uddannet fagpersonale. Kom endelig forbi til en lækker smagsprøve, og lad din appetit løbe løbsk.

Send os en forespørgsel

Smørrebrød ud af huset
 • Håndmad 16 DKK
 • Luksus håndmad 24 DKK
 • Sild på rugbrød 24 DKK
 • Rødspættefilet m/ rejer 42 DKK
 • Ost på rugbrød 24 DKK
 • Ost på franskbrød 24 DKK
 • Luksus-smørrebrød 34 DKK
 • Ultra luksus-smørrebrød 48 DKK
 • Ål 60 DKK
 • Sandwich 18 DKK
 • Pålægs flutes 48 DKK

Lørdage og søndage kun mod forudbestilling. Søndagstillæg 10 %.

Smørrebrød

Bestil allerede i dag

Vores smørrebrød ud af huset kan bestilles på hverdage indtil kl. 14.00. På lørdage og søndage leverer vi kun mod forudbestilling.

Ønsker du at bestille fra hos os, er du velkommen til enten at kigge forbi vores butik i Dragør eller til at ringe til os på telefon 32 53 10 41 for at aftale nærmere.

Hverdage indtil kl. 14.00

Vi tilbyder også mad ud af huset i form af en helstegt pattegris, brunch og andet catering.

Smørrebrød

Smørrebrød til enhver lejlighed på Amager

Højt belagt smørrebrød er en klassisk dansk ret, som er kendt for sine rigelige mængder af pålæg, fyldige smagsoplevelser og for sine flotte dekorationer, hvor hvert lag pålæg placeres omhyggeligt for at skabe en næsten kunstnerisk anretning.

Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi smørrebrød på Amager til din næste fest eller arrangement. Smørrebrød ud af huset er et populært valg til enhver begivenhed, hvad end du skal holde fødselsdagsfest, bryllup, jubilæum, konfirmation, dåb, reception, firmaevent eller noget helt andet. Uanset hvad du skal holde, kan du passende bestille smørrebrød ud af huset fra Sydstrandens Slagter til at sætte prikken over i’et. Vi leverer smørrebrød på Amager, uanset hvor på øen du bor.

Med smørrebrød til dit næste arrangement eller festlige begivenhed, er det svært at gå helt galt i byen. Med smørrebrød er der nemlig altid noget for enhver smag. Og med fokus på friske råvarer, visuel appel og kreative nyfortolkninger af klassiske madder, garanterer vi at både du og dine gæster får en smagsoplevelse, I sent vil glemme. Alle vores madder er lavet med største omhu, for vi ved, at god og velsmagende mad er en vigtig del af enhver festlig begivenhed.

Sydstrandens Slagter slagter tilbereder smørrebrød
Sydstrandens Slagter slagter tilbereder smørrebrød

Smørrebrød

Priser for takeaway

Til højre her på siden kan du finde en oversigt over alle vores priser på de forskellige take away-smørrebrød, vi tilbyder. Prisen varierer alt afhængigt af, hvilket pålæg du ønsker. Derudover er der også forskel i pris alt afhængigt af, om du bestiller på en hverdag eller om søndagen. Vi har nemlig et søndagstillæg på 10 % af prisen.

Betalingen sker kontant enten ved bestilling eller levering. I forbindelse med større bestillinger er der også mulighed for betaling via netbank efter aftale. Dette skal ske senest tre dage fra leveringsdatoen. Herefter opkræves der et rykkergebyr på 100 kr.

Smørrebrød

Derfor skal du vælge højt belagt smørrebrød til din fest

Der er mange fordele ved at vælge smørrebrød til din næste fest. For det første sparer du tid ved at lade os stå for maden, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster fremfor foran kødgryderne. Når du bestiller smørrebrød på Amager fra Sydstrandens Slagter, behøver det ikke tage lang tid at få god mad på bordet – vi sørger nemlig for det hele.

Med klassisk dansk højbelagt smørrebrød giver du dine gæster mulighed for at nyde en stor variation af smagsoplevelser. Vi serverer både de helt klassiske madder som dyrlægens natmad, leverpostej med bacon og champignon og æg og rejer, men også madder med fx ål, ost eller rødspættefilet samt vores egne fortolkninger og kreationer. Vi garanterer derfor at du får en menu, som tilfredsstiller enhver smagsløg.

Det smarte ved smørrebrød er desuden, at det er et utroligt alsidigt valg. Smørrebrød kan serveres på stort set alle tidspunkter på dagen. Du kan derfor bestille mad, platter og smørrebrød ud af huset hos os, uanset om dine gæster kommer til frokost, middagsmad eller aftensmad og uanset om der er tale om en stor fest eller en lille intim sammenkomst.

Smørrebrød er altid et hit, når det laves med omhu og kærlighed, som det gør det, når du bestiller det fra Sydstrandens Slagter.

Sydstrandens Slagter slagter tilbereder smørrebrød

Vores omtale

Det siger vores kunder

Læs hvad vores kunder siger om Sydstrandens Slagter.

4.9

5/5

baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

4.7

5/5

baseret på 37+ anmeldelser på Google

5/5
Fantastisk lækkert smørrebrød, kunne smage at der var kræset for produktet. Kommer helt sikkert igen (inden længe)
5/5
Har lige spist mad ud af huset med 17 gæster, alle som en roste de maden. Virkelig smagfuldt. Dejlig oplevelse.
5/5
En dejlig hyggelig slagter med gode retter. Her har jeg fået verdens bedste forloren skildpadde.... fantastisk