Smørrebrød


Smørrebrød ud af huset til hverdag og fest

Skal du holde fødselsdag, får du gæster til en hyggelig stund derhjemme, eller kunne du bare godt tænke dig at forkæle dig selv med en bid god mad? Så er smørrebrød altid et stort hit. Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi lækre smørrebrød ud af huset til både hverdag og fest.

Vi leverer højtbelagt smørrebrød ud af huset til kunder i både Dragør, Kastrup, Tårnby og omegn, og vi har et stort udvalg af delikate og flotte smørrebrød, hvor der er blevet kælet for de fine detaljer. Alle vores smørrebrød er blevet lavet med omhu af uddannet fagpersonale. Kom endelig forbi til en lækker smagsprøve, og lad din appetit løbe løbsk.

Hvad koster smørrebrød ud af huset?

Til højre her på siden kan du finde en oversigt over alle vores priser på de forskellige take away-smørrebrød, vi tilbyder. Prisen varierer alt afhængigt af, hvilket pålæg du ønsker. Derudover er der også forskel i pris alt afhængigt af, om du bestiller på en hverdag eller om søndagen. Vi har nemlig et søndagstillæg på 10 % af prisen.

Betalingen sker kontant enten ved bestilling eller levering. I forbindelse med større bestillinger er der også mulighed for betaling via netbank efter aftale. Dette skal ske senest tre dage fra leveringsdatoen. Herefter opkræves der et rykkergebyr på 100 kr.

Vi tilbyder også mad ud af huset i form af en helstegt pattegris, brunch og andet catering.

Bestil lækre smørrebrød hos os

Vores smørrebrød ud af huset kan bestilles på hverdage indtil kl. 14.00. På lørdage og søndage leverer vi kun mod forudbestilling.

Ønsker du at bestille smørrebrød hos os, er du velkommen til enten at kigge forbi vores butik i Dragør eller til at ringe til os på telefon 32 53 10 41 for at aftale nærmere.

Hverdage indtil kl. 14.00

Håndmad 15,-
Luksus håndmad 22,-
Sild på rugbrød 22,-
Rødspættefilet m/ rejer 40,-
Ost på rugbrød 22,-
Ost på franskbrød 22,-
Luksus-smørrebrød 32,-
Ultra luksus-smørrebrød 45,-
Ål 55,-
Sandwich 15,-
Pålægs flutes 45,-

lørdage og søndage kun mod forudbestilling.

Søndagstillæg 10 %.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt