Jul


Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi dig et stort udvalg af lækre julemenuer og juleplatter, der sikrer, at middagen bliver en smagfuld succes.

Vi har et hjerte for mad, og vi vil gøre din julemiddag eller -frokost til en oplevelse.

Juleplatte 1 – Menu 14

3 slags sild
Ribbensteg m/rødkål og surt
Friskstegt andebryst
Graved laks m/ dressing
Laks
Rødspættefilet m/ rejer, remoulade og mayonnaise
Hjemmelavet sylte m/ sennep og rødbeder
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

220,-*

Platterne anrettes på fade. Ved bestilling under 10 pers. tillægges 10% Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Den store Julebuffet – Menu 15

Marinerede sild, kryddersild, stegte sild
Rødspættefilet m/ remoulade, mayonnaise og rejer
Laks m/ røræg og asparges
Graved laks eller hellefisk
Mørbrad med bløde løg
Kamsteg m/ rødkål og surt
Æbleflæsk
Friskstegt andebryst
Mager hjemmelavet sylte
Ost m/ frugtsalat
Rugbrød, kiks, smør og fedt

275,-*

Platterne anrettes på fade. Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Luxus Juleplatte – Menu 16

Sild, frit valg
Laks m/ røræg og asparges
Mørbrad med bløde løg
Ribbensteg m/rødkål og surt
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignoner
Roastbeef m/ remoulade og løg
Rødspættefilet m/ rejer,
Remoulade og mayonnaise
Hønsesalat m/ bacon og champignoner
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

220,-*

Platterne anrettes på fade. Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Juleplatte 2 – Menu 17

Sild, frit valg
Mørbrad bøf m/ bløde løg
Ribbensteg m/rødkål og surt
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignoner
Rødspættefilet m/ rejer, remoulade og mayonnaise
Hønsesalat m/ bacon og champignoner
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

175,-*

Platterne anrettes på fade. Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Luxus Julemenu – Menu 20

Andesteg med æbler og svesker
Helstegt svinekam
Hvide og brune kartofler
Rødkål og sauce

140,-*

Min. 15 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Julemiddag – Menu 21

Helstegt svinekam
Hvide og brune kartofler
Rødkål og agurkesalat
Sauce

110,-*

Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt