Middag & fest
Vælg mellem et stort udvalg af appetitlige retter, der sikrer, at middagen bliver en succes.
Vi tilbyder lækre og delikate menuer til fine arrangementer og fester.
Helstegt pattegris – Menu 1
Helstegt pattegris
Flødekartofler
Blandet salat m/dressing
Flute med smør
150,-*
Min. 30. pers. søndagstillæg 10 %
Prisen er inkl. opskæring af grisen. Max 75 min. derefter 250 kr. pr. påbegyndt time.
Kørselstillæg tillægges 2 gange.
Afbestilling skal ske senest 14 dage før leveringsdato. Ved senere afbestilling opkræves gebyr på 1000 kr.
Festmiddag – Menu 2
Helstegt oksefilet med glaserede løg
Kartofler frit valg
Grøn salat med dressing
Flute med smør
Sauce
145,-*
Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Festmiddag – Menu 3
Helstegt oksefilet
Lammekølle med hvidløg
Smørstegte kartofler
Tomatsalat med feta
Grøn salat og dressing
Sauce
Flute og smør
160,-*
Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Pølse- & Ostebord – Menu 4
Flere forskellige slags pølser og oste
Patéer
Leverpostej
Brød m/smør og fedt
105,-*
Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Festmiddag – Menu 5
Svinemørbrad m/bløde løg og champignon
Kartofler – frit valg
Agurksalat
Sauce
105,-*
Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Tre retters menu – Kalvefilet – Menu 6
Tun mousse m/flute og smør
Helstegt kalvefilet, stegt som vildt
Søde ærter og karotter
Smørstegte fløde- eller hvide kartofler
Kalvesauce
Islagkage
215,-*
Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Tre retters menu – Oksefilet – Menu 7
Tunmousse m/flute og smør
Helstegt oksefilet, m/glaserede løg
Smørstegte, hvide eller fløde kartofler
Søde ærter og karotter
Oksesauce. Islagkage
200,-*
Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Festmiddag – Menu 8
Varm glaseret skinke
Flødekartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute og smør
95,-*
Min. 15. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Festmiddag – Menu 9
Varm glaseret skinke
Oksefilet m/ glaserede løg
Flødekartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute m/smør
135,-*
Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.
Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel
Vi svarer hurtigst muligt