Middag & fest

Vælg mellem et stort udvalg af appetitlige retter, der sikrer, at middagen bliver en succes.

Vi tilbyder lækre og delikate menuer til fine arrangementer og fester.

Helstegt pattegris – Menu 1

Helstegt pattegris 
Flødekartofler
Blandet salat m/dressing
Flute med smør

150,-*

Min. 30. pers. søndagstillæg 10 %

Prisen er inkl. opskæring af grisen. Max 75 min. derefter 250 kr. pr. påbegyndt time.
Kørselstillæg tillægges 2 gange.

Afbestilling skal ske senest 14 dage før leveringsdato. Ved senere afbestilling opkræves gebyr på 1000 kr.

Festmiddag – Menu 2

Helstegt oksefilet med glaserede løg
Kartofler frit valg
Grøn salat med dressing
Flute med smør
Sauce

145,-*

Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 3

Helstegt oksefilet
Lammekølle med hvidløg
Smørstegte kartofler
Tomatsalat med feta
Grøn salat og dressing
Sauce
Flute og smør

160,-*

Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %


*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Pølse- & Ostebord – Menu 4

Flere forskellige slags pølser og oste
Patéer
Leverpostej
Brød m/smør og fedt

105,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 5

Svinemørbrad m/bløde løg og champignon
Kartofler – frit valg
Agurksalat 
Sauce

105,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Tre retters menu – Kalvefilet – Menu 6

Tun mousse m/flute og smør
Helstegt kalvefilet, stegt som vildt
Søde ærter og karotter
Smørstegte fløde- eller hvide kartofler
Kalvesauce
Islagkage

215,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Tre retters menu – Oksefilet – Menu 7

Tunmousse m/flute og smør
Helstegt oksefilet, m/glaserede løg
Smørstegte, hvide eller fløde kartofler
Søde ærter og karotter
Oksesauce. Islagkage

200,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 8

Varm glaseret skinke
Flødekartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute og smør

95,-*

Min. 15. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 9

Varm glaseret skinke
Oksefilet m/ glaserede løg
Flødekartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute m/smør

135,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel

Vi svarer hurtigst muligt