Middag & fest

Vælg mellem et stort udvalg af appetitlige retter, der sikrer, at middagen bliver en succes.

Vi tilbyder lækre og delikate menuer til fine arrangementer og fester.

Festmiddag – Menu 1

Helstegt oksefilet med glaserede løg
Kartofler frit valg
Grøn salat med dressing
Flute med smør
Sauce

140,-*

Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 2

Helstegt oksefilet
Lammekølle med hvidløg
Smørstegte kartofler
Tomat salat med feta
Grøn salat og dressing
Sauce
Flute og smør

150,-*

Min. 10 pers. søndagstillæg 10 %


*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Festmiddag – Menu 3

Svinemørbrad med bløde løg og champignon
Kartofler frit valg
Agurkesalat
Sauce

100,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Tre retters menu – Kalvefilet – Menu 4

Tun mousse m/flute og smør
Helstegt kalvefilet, stegt som vildt
Søde ærter og karotter
Fløde- eller smørstegte kartofler
Kalvesauce
Islagkage

210,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Tre retters menu – Oksefilet – Menu 5

Tun mousse m/flute og smør
Helstegt oksefilet med glaserede løg
Søde ærter og karotter
Fløde- eller smørstegte kartofler
Oksesauce
Islagkage

195,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Menu 6

Varm glaseret skinke
Flødekartofler
Blandet grøn salat 
Dressing
Flute og smør

85,-*

Min. 10. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Menu 9

Varm glaseret skinke
Oksefilet m/ glaserede løg
Flødekartofler
Blandet grøn salat
Dressing
Flute og smør

130,-*

Min. 15. pers. søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel

Vi svarer hurtigst muligt