Sydstrandens slagter

Catering

4.9

5/5

baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

4.7

5/5

baseret på 37+ anmeldelser på Google

Sydstrandens slagter

Catering til privatpersoner og virksomheder

Skal du afholde et arrangement, for eksempel en fødselsdagsfest, en julefrokost, en konfirmation eller en anden type fest, og kunne du tænke dig at få leveret maden til arrangementet? Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi catering til både private og erhverv i Dragør, Kastrup, Tårnby og på resten af Amager. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre buffeter og menuer til både private arrangementer og firmaer, der ønsker en madoplevelse, der er ud over det sædvanlige.

Send os en forespørgsel

  Smørrebrød

  Vi tilbyder

  Mad ud af huset for enhver smag

  Vi tilbyder catering til fest og andre arrangementer for enhver smag. Det kan for eksempel være, at du foretrækker lækre klassiske smørrebrød. I så fald kan vi anrette en pallette af velsmagende luksus smørrebrød.

  Ønsker du mad til en særlig anledning, så kan vi også tilbyde en helstegt pattegris, som en af vores slagtere står for at udskære til arrangementet. Det kan for eksempel være et oplagt bud på en konfirmationsmenu eller en bryllupsmenu.

  Bemærk, at vores fastfood skal bestilles senest 15 minutter før vores lukketid.

  Vi tilbyder

  Kontakt os og hør mere om vores catering

  Kunne du tænke dig at høre mere om vores catering eller vores priser herpå, er du altid meget velkommen til at kontakte vores os for yderligere information. Vi tilbyder altid catering til en billig pris, uden at vi naturligvis går på kompromis med kvaliteten af råvarerne. 

  Ønsker du bare at forkæle dig selv med en lækker aftensmad, så kan vi også anbefale vores hjemmelavede middagsretter, som du blot skal varme op derhjemme i ovnen.

  Så uanset om du ønsker en festlig nytårsmenu, en menu til en sommerfest eller en madordning til din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Vi lægger vægt på personlig service og lækker mad. Vi glæder os til at leverer catering til dit næste arrangement.

  slagter tilbereder frikadeller

  Vores omtale

  Det siger vores kunder

  Læs hvad vores kunder siger om Sydstrandens Slagter.

  4.9

  5/5

  baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

  4.7

  5/5

  baseret på 37+ anmeldelser på Google

  5/5
  Fantastisk lækkert smørrebrød, kunne smage at der var kræset for produktet. Kommer helt sikkert igen (inden længe)
  5/5
  Har lige spist mad ud af huset med 17 gæster, alle som en roste de maden. Virkelig smagfuldt. Dejlig oplevelse.
  5/5
  En dejlig hyggelig slagter med gode retter. Her har jeg fået verdens bedste forloren skildpadde.... fantastisk