Catering til privatpersoner og virksomheder


Skal du afholde et arrangement, for eksempel en fødselsdagsfest, en julefrokost, en konfirmation eller en anden type fest, og kunne du tænke dig at få leveret maden til arrangementet? Hos Sydstrandens Slagter tilbyder vi catering til både private og erhverv i Dragør, Kastrup, Tårnby og på resten af Amager.

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre buffeter og menuer til både private arrangementer og firmaer, der ønsker en madoplevelse, der er ud over det sædvanlige.

Mad ud af huset for enhver smag

Vi tilbyder catering til fest og andre arrangementer for enhver smag. Det kan for eksempel være, at du foretrækker lækre klassiske smørrebrød. I så fald kan vi anrette en pallette af velsmagende luksus smørrebrød.

Ønsker du mad til en særlig anledning, så kan vi også tilbyde en helstegt pattegris, som en af vores slagtere står for at udskære til arrangementet. Det kan for eksempel være et oplagt bud på en konfirmationsmenu eller en bryllupsmenu.

Ønsker du bare at forkæle dig selv med en lækker aftensmad, så kan vi også anbefale vores hjemmelavede middagsretter, som du blot skal varme op derhjemme i ovnen.

Bemærk, at vores fastfood skal bestilles senest 15 minutter før vores lukketid.

Kontakt os og hør mere om vores catering

Kunne du tænke dig at høre mere om vores catering eller vores priser herpå, er du altid meget velkommen til at kontakte vores os for yderligere information. Vi tilbyder altid catering til en billig pris, uden at vi naturligvis går på kompromis med kvaliteten af råvarerne.

Så uanset om du ønsker en festlig nytårsmenu, en menu til en sommerfest eller en madordning til din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Vi lægger vægt på personlig service og lækker mad. Vi glæder os til at leverer catering til dit næste arrangement.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt