Diverse platter


Skal du holde en fabelagtig middag eller fest, og skal du være sikker på, at der er noget til alle og enhver?

Sydstrandens Slagter tilbyder diverse platter, en overdådig menu med danske klassikere.

Vælg mellem fem delikate menuer.

Dragør Platte – Menu 12

Sild, frit valg
Rødspættefilet m/ remoulade
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon og champignon
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignon
Ribbensteg m/ rødkål og surt
Æg og rejer m/ mayonnaise
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

135,-*

Platterne anrettes på fade. Ved bestilling under 10 pers. tillægges 10 %. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering.Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Dragør LUX Platte – Menu 13

2 x sild, frit valg
Rødspættefilet m/ remoulade og mayonnaise og rejer
Mørbrad m/ bløde løg
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon og champignon
Roastbeef m/ remoulade og løg
Laks
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignon
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

200,-*

Platterne anrettes på fade. Ved bestilling under 10 pers. tillægges 10 %
Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering.Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Platte – Menu 18

Sild, frit valg
Rødspættefilet m/ remoulade
Ribbensteg m/ rødkål og surt
Roastbeef M/ remoulade og løg
Æg og rejer m/ mayonnaise
Skinke m/ røræg og asparges
Ost
Rugbrød, Franskbrød, smør og fedt

135,-*

Platterne anrettes på fade. Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Luksus Platte – Menu 19

Sild, frit valg
Rødspættefilet m/ remoulade
Ribbensteg m/ rødkål og surt
Roastbeef m/ remoulade og løg
Mørbrad m/ bløde løg
Hønsesalat m/ bacon og champignoner
Ost
Rugbrød, Franskbrød, smør og fedt

150,-*

Platterne anrettes på fade. Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Mini Platte – Menu 22

Sild, frit valg
Rødspættefilet m/ remoulade
Ribbensteg m/rødkål og surt
Roastbeef m/ remoulade og løg
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

100,-*

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato. Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt