Mad ud af huset – original slagter take away


Orker du ikke at lave aftensmad efter en lang dag på arbejde? Så laver Sydstrandens Slagter flotte, delikate menuer, retter og mad ud af huset.

Vi har et bredt udvalg af take away på frost af de danske klassikere som du kender heriblandt boller i karry, kalvesteg og bankekød. Vi har ligeledes også frisklavede burgere og flæskestegssandwich – hele familiens favoritter. Dette take away skal bestilles senest 15 min før lukketid.

Vores slagterbutik er centralt placeret i Dragør på Amager og er derfor et oplagt valg tæt på Tårnby og Kastrup.

Smørrebrød som take away

Skal du forkæle dig selv med en lækker frokost eller aftensmad, tilbyder vi delikat smørrebrød til enhver smag.

Vi tilbyder frisksmurt smørrebrød på hverdage frem til kl. 14.00. På hverdage efter kl. 14.00 samt lørdage og søndage tager vi kun imod forudbestillinger. Vi har et søndagstillæg på 10 % på smørrebrøds-take away .

Vi leverer også mad ud af huset til livets fester

Vi tilbyder mad ud af huset af højeste kvalitet til fine middage eller fester, hvor du vil sikre dig, at dine gæster får en fantastisk madoplevelse. Vi har stor fokus på kødets kvalitet og råvarernes friskhed, så du kan få en middag udover det sædvanlige.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder og vi ved at buffeten er et fleksibelt valg, da der er noget til at imødekomme alle. Mad ud af huset skal aldrig være til besvær – kun forenkling.

Ring til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.
Hos Sydstrandens Slagter leverer vi til enhver fest og vi glæder os til at levere til din næste festlige lejlighed!

*Betaling sker kontant ved bestilling eller levering. Betaling via netbank efter aftale, senest 3 dage fra leveringsdato.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt