Sydstrandens slagter

Mad ud af huset

4.9

5/5

baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

4.7

5/5

baseret på 37+ anmeldelser på Google

Sydstrandens slagter

Original slagter take away

Orker du ikke at lave aftensmad efter en lang dag på arbejde? Så laver Sydstrandens Slagter flotte, delikate menuer, retter og mad ud af huset. 

Vi har et bredt udvalg af take away på frost af de danske klassikere som du kender heriblandt boller i karry, kalvesteg og bankekød. Vi har ligeledes også frisklavede burgere og flæskestegssandwich – hele familiens favoritter. Dette take away skal bestilles senest 15 min før lukketid.

Send os en forespørgsel

Sydstrandens Slagter slagter tilbereder smørrebrød

Vi tilbyder

Smørrebrød som take away

Skal du forkæle dig selv med en lækker frokost eller aftensmad, tilbyder vi delikat smørrebrød til enhver smag.

Vi tilbyder frisksmurt smørrebrød på hverdage frem til kl. 14.00. På hverdage efter kl. 14.00 samt lørdage og søndage tager vi kun imod forudbestillinger. Vi har et søndagstillæg på 10 % på smørrebrøds-take away.

Vores slagterbutik er centralt placeret i Dragør på Amager og er derfor et oplagt valg tæt på Tårnby og Kastrup.

Vi tilbyder

Vi leverer også mad ud af huset til livets fester

Vi tilbyder mad ud af huset af højeste kvalitet til fine middage eller fester, hvor du vil sikre dig, at dine gæster får en fantastisk madoplevelse. Vi har stor fokus på kødets kvalitet og råvarernes friskhed, så du kan få en middag udover det sædvanlige.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder og vi ved at buffeten er et fleksibelt valg, da der er noget til at imødekomme alle. Mad ud af huset skal aldrig være til besvær – kun forenkling.

Ring til os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud. Hos Sydstrandens Slagter leverer vi til enhver fest og vi glæder os til at levere til din næste festlige lejlighed!

Sydstrandens Slagter slagter tilberede kød
Sydstrandens Slagter slagter laver frikadeller

Vi tilbyder

Prøv vores populære menuer med mad ud af huset

Vi forstår, at at lave aftensmad derhjemme kan være udfordrende, især efter en lang og krævende arbejdsdag. Derfor tilbyder vi mad ud af huset, så du kan nyde dine velsmagende måltider med gode proteiner uden besvær.

En af de muligheder du har, er buffet ud af huset, hvor vi giver dig en række forskellige muligheder for at vælge en masse lækre retter, som du er tilfreds med. Der er mange varianter at vælge imellem, som du kan få til frokost og aftensmad, hvilket giver dig en god smagsoplevelse, som er det, vi er kendt for at levere til netop vores kunder.

Vi tilbyder

God mad kræver friske vare

vores slagteri går vi aldrig på kompromis med madkvaliteten, og det gælder også, når vi leverer mad ud af huset. Vi stræber altid efter at imponere vores kunder med vores søgte smagsoplevelser og ønsker at give dig den bedste madoplevelse.

Så inde hos os er alt frisklavet, og varerne er helt friske for at have en god smag for sig, da der skal gives den bedste madoplevelse, som du ikke har oplevet førhen. Hvis du vil høre om hvordan vi sikre dig en velsmagende oplevelse, så blot ring til os og vi kommer med et kvalificeret svar til dig.

Sydstrandens Slagter slagter tilberede kød

Vores omtale

Det siger vores kunder

Læs hvad vores kunder siger om Sydstrandens Slagter.

4.9

5/5

baseret på 64+ anmeldelser på Facebook

4.7

5/5

baseret på 37+ anmeldelser på Google

5/5
Fantastisk lækkert smørrebrød, kunne smage at der var kræset for produktet. Kommer helt sikkert igen (inden længe)
5/5
Har lige spist mad ud af huset med 17 gæster, alle som en roste de maden. Virkelig smagfuldt. Dejlig oplevelse.
5/5
En dejlig hyggelig slagter med gode retter. Her har jeg fået verdens bedste forloren skildpadde.... fantastisk