- Bankekød
- Benløse fugle
- Boller i karry
- Boller i selleri
- Brunkål
- Finker (1/10-1/3)
- Forlorenskildpadde
- Guleærter
- Gullasch
- Hjerter i flødesauce
- Høns i asparges
- Høns i peberrod
- Hønsekødssuppe
- Jordskokkesuppe
- Kalv i karry
- Kalvefrikasse
- Kalvesteg
- Karrygryde
- Kylling i karry
- Kålrouletter
- Mallorcagryde
- Mørbradbøffer
- Mørbradgryde
- Oksekød i sur sød
- Oksekød i peberrod
- Oksekødssuppe
- Oksesteg
- Skinkegryde
- Skinke med grønlangkål
- Skipperlabskovs
- Sprængt nakke med stuvede porrer
- Stegt kalvelever
- Kartoffelsalat med pølser
- Flæskestegssauce á 25 kr.
- Kalvesauce á 25 kr.
- Oksesauce á 25 kr.
- Peberrodssauce á 25 kr.