Helstegt pattegris til enhver anledning


Server velsmagende mad for dine gæster

Helstegt pattegris er et populært valg, når der skal afholdes forskellige arrangementer for venner, familie eller andre større forsamlinger – især i sommerhalvåret. Hos Sydstrandens Slagter står vi gerne for maden til dit kommende arrangement, og vi tilbyder blandt andet helstegt pattegris i Kastrup, Dragør, Tårnby og omegn.

Det perfekte valg når der skal serveres mad til mange gæster

Vores grillparty-menu, der indebærer helstegt pattegris med tilbehør i form af cremede flødekartofler og blandet salat, er et perfekt valg, når du skal servere mad til rigtig mange gæster. Man kan nemlig få rigtigt meget mad ud af en helstegt pattegris og dertilhørende tilbehør, der passer til arrangementet. Det er derfor også et oplagt valg, hvis du skal holde konfirmation, havefest, studentergilde eller en anden type arrangement af større karakter.

Hvad koster helstegt pattegris?

Vi tilbyder en fastlagt menu bestående af:
  • Helstegt pattegris
  • Cremede flødekartofler
  • Blandet salat med dressing
  • Flute med smør

Denne menu tilbyder vi til en skarp pris på kun 165 kr. pr. person.

Kontakt os for bestilling af mad til dit arrangement

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at bestille helstegt pattegris eller en anden type mad ud af huset til dit arrangement. Har du en særlig forespørgsel, eller har du nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på, at der skal bestilles til minimum 30 gæster, og at prisen er inkl. opskæring af grisen samt maksimalt 75 minutters forberedelse/servering på stedet. Herefter er prisen 250 kr. pr. påbegyndt time. Derudover har vi et søndagstillæg på 10 %, og kørselstillæg tillægges to gange.

Menuen kan købes i perioden fra d. 1. april og frem til den 30. september.

Ønsker du at bestille mad, så send os en forespørgsel


Vi svarer hurtigst muligt