Jul

Juleplatte 1 – Menu 14

3 slags sild
Ribbensteg m/rødkål og surt
Friskstegt andebryst
Graved laks m/ dressing
Røget ål m/ røræg
Rødspættefilet m/ rejer, remoulade og mayonnaise
Hjemmelavet sylte m/ sennep og rødbeder
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt.

200,-*

Platterne anrettes på fade.
Ved bestilling under 10 pers. Tillægges 10 %
Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Den store Julebuffet – Menu 15

Marinerede sild, krydder sild, stegte sild
Rødspættefilet m/ remoulade, mayonnaise og rejer
Laks m/ røræg og asparges
Graved laks eller hellefisk
Røget ål
Kamsteg m/ rødkål og surt
Æble flæsk
Friskstegt andebryst
Mager hjemmelavet sylte
Ost m/ frugtsalat
Rugbrød, kiks, smør og fedt

250,-*

Platterne anrettes på fade.
Min. 10 pers. – Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Luxus Juleplatte – Menu 16

Sild, frit valg
Laks m/ røræg og asparges
Røget ål m/ røræg
Ribbensteg m/rødkål og surt
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignoner
Roastbeef m/ remoulade og løg
Rødspættefilet m/ rejer,
Remoulade og mayonnaise
Hønsesalat m/ bacon og champignoner
Ost
Rugbrød, Franskbrød, smør og fedt

200,-*

Platterne anrettes på fade.
Min. 10 pers. Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Juleplatte 2 – Menu 17

Sild, frit valg
Mørbrad bøf m/ bløde løg
Ribbensteg m/rødkål og surt
Hjemmelavet leverpostej m/ bacon og champignoner
Rødspættefilet m/ rejer, remoulade og mayonnaise
Hønsesalat m/ bacon og champignoner
Ost
Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

155,-*

Platterne anrettes på fade.
Min. 10 pers. – Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Luxus Julemenu – Menu 20

Andesteg med æbler og svesker
Helstegt svinekam
Hvide og brune kartofler
Rødkål og sauce

120,-*

Min. 15 pers. – Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.

Julemiddag – Menu 21

Helstegt svinekam
Hvide og brune kartofler
Rødkål og agurkesalat
Sauce

90,-*

Min. 10 pers. – Søndagstillæg 10 %
*Betaling sker kontant ved bestilling, eller levering.
Betaling via netbank efter aftale, seneste 3 dage fra leveringsdato.
Herefter 100 kr. i rykkergebyr.